Таг: мерилин монро

Таг: мерилин монро

Магазинот Pageant во далечната 1952 година објавил интервју со Мерлин Монро, во кое таа открива многу работи за својот личен живот. Меѓу другото, тоа било прилика за тоа сите да дознаат како најпосакуваната жена на своето време ја негува својата убавина. - Искрено, никога...
Боди-фитРазно