Таг: л-карнетин

Таг: л-карнетин

Ако сакате да јадете, а притоа не сакате да имате вишок килограми, тогаш сигурно имате слушнато разни приказни за диетите со кои се губат килограмите без никакво откажување од храната.   Не им верувајте на чудотворните диети   Обично тие приказни се спакувани...
Боди-фитСуплементи