Таг: лузни

Таг: лузни

Како побрзо да ви зараснат лузните?

Акните, мозолките и некои кожни болести можат да остават непријатни лузни поради кои кожата може да изгледа грдо и одбојно. Покрај лузните на останатите делови од телото, лузните на лицето можат да бидат непријатни. Меѓутоа, овие лузни не се неизлечливи. Ова се три едноставн...
Здравје
  Dromaius novaehollandiae,попознат како Ему,птица која природно не може да лета и потекнува од Австралија.Ему припаѓа на редот птици попознат како  тркачи.Други птици од тој вид се ној(Јужна Африка),cassowary(Австралија) и киви(Нов Зеланд).Иако одгледувањето на Ему ...
ЗдравјеНови статии