Таг: личен рекорд

Таг: личен рекорд

Оваа недела објавив статус на фејсбук и ги предизвикувам сите што сакаат да си го срушат својот рекорд во мртво кревање. Тоа е 10 кг повеќе од претходниот рекорд  :)
Нови статииРазно