Таг: лента за трчање

Таг: лента за трчање

Како во тренингот на професионалните спортисти, така и во животот на обичните луѓе, кардио вежбите би требало да заземаат важно место. Не е важно дали се работи за маратонци, борачи, фудбалери и итн, ако сакаме да го задржиме нивото на физичка кондиција или здравствената сос...
Боди-фит

Најчести грешки кај трчањето на лента

  Трчањето на лента во затворена и топла просторија, е одлична замена за трчањето на отворено кога временските услови не се погодни. Трчањето на лента  може да изгледа многу едноставно, но многу луѓе прават грешки кои ги чуваат далеку од целта, но, исто така, го згол...
Боди-фит
    Снег, дожд, студено време - се само некои од причините заради кои многумина ќе се откажат од трчање на отворено. Но, наместо трчање на свеж воздух, заменски тренинг секогаш можете да направитеи  на лентата за трчање. Освен тоа што многу професионалци г...
Боди-фит