Таг: кум ние јога

Таг: кум ние јога

Кум ние јога

Кога станува збор за тибетанската јога, се верува дека дека таа ни помага да ја зголемиме психичката сила преку употреба на разни движења, а може да се употреби и во вид на исцелителска уметност. Иако овој метод на вежбање е развиен во 70-те години, кум ние јогата е стара 15...
ВидеоЗдравје