Таг: констипација

Таг: констипација

Констипација: факти и митови

Она што е мерило за здравјето на една личност, за друг тоа воошто не мора да биде случај. Така е и со констипацијата (запекот). Додека за едни е нормално да ги празнат цревата секој ден, за други е исто така нормално тоа да не го прават секојдневно. Под констипација се дефи...
Здравје