Таг: кондом

Таг: кондом

Mитови за кондомите

Презервативот или кондомот е контрацептивно средство со најширока употреба. Освен заштита од несакана бременост, тој има голема улога и во ширењето на полово преносливите болести. Иако денес се достапни речиси секаде, многумина и понатаму веруваат во некои митови за овие ,,г...
Uncategorized

Што ако се дупне кондомот?

Кога ќе сфатите дека кондомот се дупнал или сте имале сексуален однос без заштита, најлошото нешто кое можете да го направите е да паничите. Ќе ви ги наведеме методите кои не можат да помогнат, но и оние кои се најсигурни. Но, без разлика на тоа кои совети сте ги добиле или ...
Разно