Таг: компјутер

Таг: компјутер

За да одбегнете болки во половината, во вратот, проблеми со очите и уште многу други проблеми, обидете се да ги правите овие осум рутини секој ден.   Подесете го компјутерот   Многу е важно во која висина со очите ви е поставен компјутерот. Ако гледате ...
Здравје
Користењето на компјутер доведе до појава на една од најчестите модерни болести РСИ, која опфаќа цел еден спектар од болести и оштетувања, од напнатост на вратните и грбните мускули, болки во зглобовите, до синдромот на карпален канал, односно стеснување на просторот околу т...
ЗдравјеРазно