Таг: како да ослабнам

Таг: како да ослабнам

1.Немаате реални цели (10 кг за 1 месец не е реална цел) Реални цели не се само да губите килажа, зашто многу луѓе не успеваат во тоа. Решение: Поставете си мала но реална цел на губење од 1-3 кг месечно и рок до кога да го направите тоа, ако сакате да се држите долго ...
ВидеоНови статии