Таг: како да направам мртво кревање

Таг: како да направам мртво кревање

Голем дел од луѓето не знаат како да ја прават оваа вежба, вклучувајќи и некои од сертифицираните тренери како да им ја објаснат вежбата на почетници. Откријте ги тајните на мртвото кревање.   1-во правило гледајте да не ја искривувате кичмата зашто можете да го п...
Боди-фитВидео