Таг: исчекор

Таг: исчекор

Исчекор – вежба за силни нозе и задник

    Ја знаете ли старата изрека: "Никогаш не го прескокнувајте денот за тренинг на нозе"(Never skip leg day)? Во овој контекст, кога зборуваме за тренинг на нозе, би можело и да се додаде: Никогаш не прескокнувајте две вежби – чучњеви и исчекор.   ...
Боди-фит
Секоја жена посакува да има тонирано тело и убав изглед. Посебно убави, извајани нозе. Ако до сега сте се мачеле за да изнајдете идеални вежби за обликување на нозете, имаме решение за вас. Добро сте запознаени со исчекорите, а денес ќе ви претставиме една совршена варијаци...
Боди-фит