Таг: ИМС

Таг: ИМС

Машки пмс синдром

Доктор Џералд Линколн, научник во Medical Research Council’s Human Reproductive Sciences Unit во Единбург, открил дека мажите имаат своја верзија на ПМС, која ја нарекол ИМС (Irritable Male Syndrom/Синдром на машка радразливост), а причината за неа е нивото на тестостерон. М...
ЗдравјеРазно