Таг: импотенција

Таг: импотенција

Во светот голем број припадници на машката популација имаат проблеми со потенцијата. Само во Велика Британија милиони мажи патат од еректилна дисфункција предизвикана од стареење, дебелина и болести како што е дијабетесот. Меѓутоа, научниците од неодамна откриле дека за неа ...
Здравје