Таг: ерогени зони

Таг: ерогени зони

  Според студиите, на женското тело постојат седум ерогени зони, но точниот список за секој од половите останува неистражен докрај. Познавањето на овие ,,жешки точки,, е плус и за двата партнера и исто така може да го подобри и сексуалното здравје, а некои истражувања ...
Разно