Таг: Елса Хоск

Таг: Елса Хоск

Добро знаеме како изгледаат убавиците кои го промовираат брендот Victoria’s Secret”, Меѓу нив е и Елса Хоск, која за своите фанови има снимено вежби со цел да покаже што треба да прават ако сакаат да изгледаат како неа. Бившата кошаркарка, а сега топ модел, Елса, демонстр...
Боди-фитВидео