Таг: еластична лента

Таг: еластична лента

Вежби за цело тело со растеглива лента

Еластичната гума е едноставен и евтин реквизит којшто има низа предности. Овие еластични ленти даваат сериозен отпор и мускулите работат под оптоварување, што доведува до брзи резултати. Со нив можат да се прават стомачни вежби и да се зајакнат мускулите на стомакот. Вежбите...
Боди-фитВидео

Вежбајте со еластична лента

Ако сте дисциплинирани, брзо можете да го затегнете телото и да ја обликувате посакуваната фигура. За тоа ќе ви треба еластична лента. Со цел да го намалите штетното влијание од долгото седење и кривење на рбетот, вежбајте со помош на еластична лента. Овој едноставен реквиз...
Боди-фит