Таг: еидетска меморија

Таг: еидетска меморија

3 техники за фотографско помнење

  Кој вели дека само супер интелигентните луѓе можат да имаат фотографско помнење? Замислете се себеси како сте споособни да нацртате еден цел град само откако сте го виделе пет минути возејќи се со хеликоптер над него. Зарем не би било одлично да го можете тоа? Пост...
ЗдравјеРазно