Таг: додатоци во исхрана

Таг: додатоци во исхрана

  Има многу дезинформации во врска со суплементите(додатоците).Има една цела група на луѓе која говори за идејата дека не треба да земате суплементи, бидејќи има многу и во храната.Тоа може да е вистина, во прво време,но тоа и не е така лесно да се прави повеќе. &...
Нови статииСуплементи
Суплементите денес во голема мера се продаваат и се маркетираат како брз начин да добиете резултати. Дознајте што е вистина,а што е само реклама. Внимавајте се што пишува на рекламата не значи дека е вистина. Subscribe на нашиот канал.
ВидеоНови статии