Таг: дијабет тип 2

Таг: дијабет тип 2

Дијабетесот е излечлив?

Доктор Пирсон советува храната да се комбинира така што никогаш да не се мешаат јагленохидратите со мастите и белковините. Тој е американски дијабетолог кој своите истражувања за дијабетесот ги спроведувал во САД врз голем број дијабетичари. Имено, само во САД има повеќе од ...
Здравје