Таг: градба на тело

Таг: градба на тело

  Од самиот момент на зачнувањето, на секоја личност однапред и е програмирана телесната градба. Од најраната младост на нашата градба влијае уште и исхраната, занимавањето или незанимавањето со спортски активности и воопшто, стилот на живот. Таложењето на мастите на...
Боди-фит

Диети според типот на градба

  Многу стручњаци веруваат дека диетата може да има ефект само ако се бира целно: во однос на телесната градба. Само така може да се симнат вишокот килограми токму од оние места каде ги има повеќе. Затоа пронајдете го својот тип на градба, проверете дали сте јаболко,...
ЗдравјеИсхрана

“Будење” на стомачните мускули

Секој сака да има рамен стомак или секси стомачни мускули, но тие нема да се разбудат од хибернацијата ако дневно не правите по 1000 стомачни вежби. Правилниот начин на исхрана е најважниот фактор за стомачните мускули да се појават и дса станат видливи. Како да го одреди...
Боди-фит