Таг: германиум

Таг: германиум

Германиум – елемент кој недостасува

Ако се уште не сте дознале за германиумот, сигурно набрзо ќе слушнете за овој чудо - елемент. Се смета дека дека германиумот е пробив во светот на современиот нутризионизам. Овој извонреден елемент има својства на антиоксиданс, катализатор на кислородот, електро стимуланс и ...
ЗдравјеИсхрана