Таг: гарсинија камбоџа

Таг: гарсинија камбоџа

Гарсинија Камбоџа е тропско овошје уште познато и како кудам пули и Малабарски тамаринд. Личи на мала тиква, а по боја е зелено-жолта. Во последниве неколку години се рекламира како ефикасен суплемент за губење на телесната тежина преку инхибирање на способноста на телото да...
Боди-фитСуплементи