Таг: восок во уши

Таг: восок во уши

Восокот во уши открива многу болести

Восокот ги штити и влажни каналите во увото и содржи специјални хемикалии кои се борат против инфекции кои можат да ја оштетат кожата внатре во увото.   Восокот може да се разликува според боја, текстура и мирис. Одредете ја бојата и погледнете што може да значи: ...
ЗдравјеРазно
Проверете... Нормалниот восок или церумен од ушите може да биде помеѓу портокалова и кафеава боја, но ако е зелен или жолт восок, ако има чешање во ушите или ако истекува од нив, тогаш тоа може да биде показател за постоење некаква инфекција. Еве нешто повеќе за тоа. &nbs...
ЗдравјеРазно