Таг: волуменска диета

Таг: волуменска диета

Како да ослабнете без броење калории?

Сите знаеме дека ако сакаме да ослабнеме треба да јадеме помалку и да трошиме повеќе. Но сите не успеваме да разбереме каква исхрана треба да следиме за да ослабнеме. Секогаш има диети што се базираат на сопствено искуство или не се наменети за активни луѓе кој и...
ВидеоИсхрана