Таг: вода со мед

Таг: вода со мед

Општо познато е дека медот е една од најздравите намирници во светот. Се вели дека здравјето доаѓа од стомакот, па секојдневното консумирање мед е најдобриот начин за во целост да ги искористите сите негови добри страни. На медот посебно може да му се радуваат оние кои имаат...
ЗдравјеРазно