Таг: велосипед

Таг: велосипед

Доколу претерувате со возењето велосипед, можете да ја загрозите сексуалната чувствителност. Секоја физичка активност е одлична за здравјето и изгледот, но една толку едноставна и популарна вежба би можела лошо да влијае на вашиот сексуален живот. Се работи за возењето велос...
ЗдравјеРазно
Процесот на слабеење не е секогаш ист за сите личности. Некогаш не е доволно само да ја намалите количината на храна, туку и да изберете физичка активност која ќе ви одговара. Експертите после обемни истражувања, направиле список од 7 активности кои сигурно ќе ви помогнат ...
Боди-фитНови статии
Доколку сте една од оние личности кои не го сакаат одењето во теретана, тогаш сигурно барате други алтернативи за да ја одржите вашата линија или пак да изгубите неколку килограми. Постојат и многу други, подобри и поугодни атернативи од вежбањето во теретана. Откријте под...
Нови статииРазно
Од сите начини за вежбање и одржување на формата, како и топење на вишокот килограми, велосипедизмот е сигурно вистински евергрин. Сите ние вртевме со педалите како деца и ретки се оние кои за авелосипедот немаат убави спомени. Време е да ги вратиме старите добри навики и п...
Боди-фит