Таг: вежби за раце

Таг: вежби за раце

Рацете, рамењата и горниот дел од грбот имаат многу помалку масти од остатокот од телото. Меѓутоа, тоа не значи дека не можат да изгледаат млитаво (посебно рацете). Следниве четири вежби ќе ви донесат видливи резултати за само неколку дена. Со правилна исхрана и кардио трени...
Боди-фит