Таг: вежби за рамена

Таг: вежби за рамена

"Вистинскиот маж по рамената се познава" вели една стара изрека. Авторот на поговорката е непознат, како и времето од кое таа датира, но дефинитивно е точно дека широки и добро обликувани рамена се она по кое навистина се разликуваат вистинските мажи од момчињата! Силните р...
Боди-фит
Стоечкиот потисок над глава е веројатно најдобрата вежба за формирање на мускулите на горниот дел од телото. Денес, бенч клупата се прослави како најдобро движење за горниот дел од телото, но во минатото, стоечкиот потисок над глава беше главна вежба за некои од најимпресивн...
Боди-фит
Рацете, рамењата и горниот дел од грбот имаат многу помалку масти од остатокот од телото. Меѓутоа, тоа не значи дека не можат да изгледаат млитаво (посебно рацете). Следниве четири вежби ќе ви донесат видливи резултати за само неколку дена. Со правилна исхрана и кардио трени...
Боди-фит