Таг: вежби за очи

Таг: вежби за очи

Вежби за очи

За жал, на некои природата на работата им налага целодневно зјапање во екранот и тие баш немаат многу избор. Не треба ни да се спомнува колкав напор оваа пракса претставува за вашите очи. Ова се само некои мали вежби, кои многу значат. Давајте им ги често на очите многу поче...
ЗдравјеРазно