Таг: вежби за гради

Таг: вежби за гради

Сакале да го признаете тоа или не, потисокот на бенч клупата е најатрактивната вежба која служи како за развој на мускулите на градите и на другите мускулни групи (бидејќи се работи за сложена вежба ) така и како начин за одмерување на силата кај момците.   Потисо...
Боди-фит
Во овој текст нема да пронајдете магични формули, а ни упатство за тоа што се можете да додадете во вашиот градник. Се работи за проверени вежби кои освен поатрактивен изглед ќе ви обезбедат и подобро држење на телото и целокупно здравје на организмот. Доколку страдате за...
Боди-фит
Многу мажи патат од тоа да имаат огромни гради, но што ако успејат во тоа, па на крај изгледаат како "насадени" на некој стап, бидејќи нозете не им се доволно развиени. Ова се случува од незнаење, па прават погрешни вежби и така одделни делови од телото остануваат недоволно...
Боди-фитВидео

Јога вежби за цврсти гради

  Сакале или не жените, со тек на годините гравитацијата си го прави своето, а на неа посебно се чувствителни големите гради. Сепак, постојат начини како да ги подигнете по природен пат. Се работи за посебен вид на јога вежби кои ги затегнуваат мускулите на градите, па...
Боди-фитВидео
  Бенч прес со обратен зафат Делува - На горен дел на градите Предности - Потисокот со обратен зафат е новитет во тренингот за горниот дел од градите. Поскорешните истражувања спроведени во Канада покажале дека обратниот или контра зафат кај потисокот од клупа ги а...
Боди-фит

Вежби за гради со тегови

Погледнете ги овие разновидни вежби за градна (пекторална) мускулатура и почнете да ги правите: Бенч прес Легнете на грб на бенч и држете два тега во висина на градите, паралелно со телото, дланките свртени кон стапалата. Подигнете ги теговите рамно нагоре, се додек...
Боди-фит
Арни ги има тренирано своите гради 2-3 пати неделно и секогаш притоа во ист ден покрај градите го има тренирано и грбот. Еве ја листата на сте вежби што Арнолд ги има практикувано за да стане крал на старата Бодибилдинг школа. ТРЕНИНГОТ НА АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР: 1) Бенч потис...
Боди-фитВидео

4 вежби за подигање на градите

Склековите не се единствената можност за подигање на градите. Јакнењето на мускулите под градите ќе го подобри нивниот изглед и визуелно ќе ги направи да изгледаат поголеми. Да бидеме искрени, овие вежби сигурно нема да ви ги направат градите поголеми за два три броја, но ка...
Боди-фит
4 неверојатни комбинации на склековите! Еве како на едноставен начин да прогресирате од женски склек па до склек на платформа. Направете 3 серии по 10-15 повторувања. Покажете подршка со тоа што ќе го допаднете и споделете видеото со вашите најблиски и ќе се зачлените н...
Боди-фитВидео
Сакале да го признаете тоа или не, потисокот на бенч клупата е најатрактивната вежба која служи како за развој на мускулите на градите и на другите мускулни групи (бидејќи се работи за сложена вежба ) така и како начин за одмерување на силата кај момците. Потисокот на бенч ...
Боди-фит

Галерија