Таг: вежбање со јаже

Таг: вежбање со јаже

Како ви се допаѓа нашето подобрено видео? Во следното видео ги демонстрираме комбинациите со јаже кое е добар начин да го извадите стресот во текот на денот. Комбинацијата од аеробен и аеробен тренинг го прави овој тренинг совршен за топењето на мастите и добивање муск...
Видео