Таг: вежба

Таг: вежба

Еве кои се топ 5 вежбите за гради. За време на изведување на вежбите, многу е важно да го одржувате грбот во рамна положба, бидејќи во спротивно може да дојде до оштетувања и самата вежба нема да биде толку ефикасна. На почетниците им се препорачува секоја вежба да ја повтор...
Боди-фит

Здравите навики се заразни

    Постојат многу причини поради кои треба  да се усвојат здравите навики, но, секако, не знаете за еден од нив: прифаќањето на здрави навики може да  помогне и вашето опкружување да ги прифати. Неодамнешните истражувања покажаа дека здрави навики буквалн...
ЗдравјеНови статии