Таг: вазелин

Таг: вазелин

За што се е добар вазелинот?

Вазелинот е еден од оние производи кои се потценуваат многу често, иако овој евтин и едноставен гел може да направи многу за нас. Тој е основа на многу скапи креми, но може да се искористи и за уште многу други практични нешта. 1. Долготраен мирис на парфемот Пред да го ст...
Здравје