Таг: бугарски сплит

Таг: бугарски сплит

Мускулите нема веднаш да ја засакаат оваа вежба, но вашиот одраз во огледалото кога ќе го облечете омиленото парче облека ќе ги оправдаат сите маки.   Вежбата се нарекува бугарски сплит -  чучнување, a својот прекар го должи на легендата дека ја практикуваат токму...
Боди-фитВидео