Таг: брутален тренинг

Таг: брутален тренинг

Како ви се допаѓа нашето подобрено видео? Во следното видео ги демонстрираме комбинациите со јаже кое е добар начин да го извадите стресот во текот на денот. Комбинацијата од аеробен и аеробен тренинг го прави овој тренинг совршен за топењето на мастите и добивање муск...
Видео

Брутален тренинг за топење на мастите

Тренингот се состоеше од 2 Рунди и тоа: Squat x 15 Push Press x 10 Bent over row x 15 Clean x 8 Bench press x 12 Chin up x 10 Burpee x 15 Jumping rope Kettlebell Swing For more information visit our website. https://www.facebook.com/ZevsFitness For personal train...
Нови статииРазно