Таг: брза храна

Таг: брза храна

Што се сте подготвени да жртвувате за да можете да влезете во помал број панталони? Ова можеби звучи како претерано прашање, но докторите се согласуваат дека слабеењето често остава последици од кои потешко ќе се ослободите одошто од вишокот килограми. Како што се ближи лето...
ИсхранаРазно
Повеќето луѓе знаат дека брзата храна не е здрава. Знаеме дека таквата исхрана е поврзана со проблеми со срцето, висок крвен притисок и многу други здравствени проблеми. Можеби сте известени и дека истражувањата направени неодамна покажуваат дека брзата храна е поврзана и со...
Исхрана
  Гладта е разочарување.Тоа е досадно,вознемирувачко и доведува до едно чудо, навистина нездрава исхрана.Но јадењето е нужност на животот и тоа дури може да биде причина за смрт.Во периодот од 2012-2014 година беше проценето дека 805.000.000 луѓе се гладни.Но, повеќе...
ИсхранаНови статии