Таг: бразилска диета

Таг: бразилска диета

Бразилска диета

Во огромниот број диети се издвојува оваа под име бразилска. Овој режим на исхрана е толку популарен затоа што гарантира до 12 килограми помалку за само месец дена. Се работи за тоа што се јаде четири до пет пати дневно, но на менито главно се застапени овошје и зеленчук. ...
Исхрана