Таг: брада

Таг: брада

7 причини зошто е брадата корисна

Без разлика на тоа дали сакате или не да носите брада, треба да знаете дека таа има бројни предности, а некои од нив се дури и корисни за здравјето. 1. Го забавува стареењето Веројатно никогаш не се сте размислувале за тоа, но брадата блокира помеѓу 90% и 95% од УВ-зраци...
ЗдравјеРазно
Се чини дека носењето брада е повторно ИН, па можеме да забележиме дека сега брада носат и многу познати личности, од фудбалери и глумци, до познати пејачи. Се чини дека овој имиџ го прифаќаат се повеќе мажи. И додека се чини дека жените не обожуваат премногу кога мажот има ...
Здравје