Таг: босвелиска киселина

Таг: босвелиска киселина

Темјанот – борец со болките

Болките во зглобовите и мускулите, според статистиката, се една од најчестите причини за одење на доктор. На нивното настанување влијае наследниот фактор, прекумерната тежина, истегнувањето на тетивите и лигаментите, исцрпеноста, бактериските и вирусните воспаленија, но и хо...
Здравје