Таг: боречки вештини

Таг: боречки вештини

Голем број на луѓе започнуваат да вежбаат со цел да ја намалат телесната тежина или да го задржат обликот на телото и да ги затегнат мускулите. За ова се многу корисни и боречките вештини. Овие вештини помагаат да се зајакне горниот дел од телото, нозете, грбот и стомачните ...
Боди-фит
Доколку сте една од оние личности кои не го сакаат одењето во теретана, тогаш сигурно барате други алтернативи за да ја одржите вашата линија или пак да изгубите неколку килограми. Постојат и многу други, подобри и поугодни атернативи од вежбањето во теретана. Откријте под...
Нови статииРазно