Таг: бокс

Таг: бокс

Почнете да тренирате бокс

  Боксот е сеопфатна вежба, три во еден - кардио, сила и ментален тренинг. Ако ова не е доволно да ве убеди да го вклулите во својот живот, овие пет причини можеби ќе ве предомислат. Боксот ги активира сите мускули во телото   Немојте да мислите дека боксот...
Боди-фит

Со бокс против стресот

Со денешниот начин на живот, под влијание на современите технологии, луѓето полека ги запоставуваат своите психофизички способности, а со тоа и на здравјето. Во последно време, боксот стана еден од најпопуларните фитнес тренинзи во светот, што не е ни чудно, со оглед на тоа ...
Боди-фит