Таг: бенч

Таг: бенч

Сакале да го признаете тоа или не, потисокот на бенч клупата е најатрактивната вежба која служи како за развој на мускулите на градите и на другите мускулни групи (бидејќи се работи за сложена вежба ) така и како начин за одмерување на силата кај момците. Потисокот на бенч ...
Боди-фит

Секој понеделник е ден за бенч (105 кг х 5)

Тренинг влог од вчера. Бенч рамен 105 кг х 5 Разбој на карики 8 пати Веслање во претклон 130 кг х 5 повторувања Вратило 24 кг х 6 Преса за рамења 60 кг х 5 Еве еден исечок од вчерашниот тренинг. Не заборавајте да го допаднете видеото и да го споделите со вашите ...
ВидеоРазно
26 годишниот параолимпиецот  Rahman Siamand вели дека може да постигне многу повеќе. "Сум подигнал 310 килограми многу пати,дури и тука во Лондон.Сакав да се обидам со 310 килограми ама не ми дозволија уште еден обид.Мојата агенда е да дојдам до 350 кг а потоа до светскио...
Боди-фит