Таг: бабин заб

Таг: бабин заб

Овој додаток ги подига нивоата на тестостерон и го поттикнува дефинирањето на мускулите. Уште попознат и како Ѓаволски трн, Бабиниот заб е еден од најшироко распространетите производи кои се користат во фитнесот и бодибилдингот низ светот. Сепак, некои тврдат дека е бескорис...
Боди-фитСуплементи