Таг: ајурведска медицина

Таг: ајурведска медицина

Жабуркањето масла, древен третман кој се векови се практикува за детоксикација на организмот е повеќе од едноставен за спроведување и не е ни малку непријатен, а спектарот на неговото делување е навистина широк.   Во изминативе години, доктор Карачи, кој го истржу...
ЗдравјеРазно