Таг: ашваганда

Таг: ашваганда

Ашваганда – чувар од стрес

Ашваганда е единствено растение со адаптогени и антистресни својства, што значи дека им помага на телото и умот подобро да се носат со секојдневниот стрес и не заштитува од неговите негативни влијанија. Таа го храни нервниот систем и ги подобрува неговите функции, па така ни...
Исхрана