Таг: апликација

Таг: апликација

Седум години по првото официјално лансирање на iPhone, а четири години по лансирањето на iPad, Apple го објави својот следен пазар за реинвенција : мобилната индустрија за следењена здравјето и фитнесот.Интересот на Apple за следење на податоците во здравјето и фитнесот ќе ...
ЗдравјеРазно