Таг: антибиотици

Таг: антибиотици

Не се пие секој лек исто

  При орална примена на лекови може да дојде до одредени проблеми со органите за варење. Овие појави не се чести, а  се случуваат воглавно кај оние луѓе кои земаат лекови на своја рака.   Поради тоа важно е да се знае, зависно од тегобите кои ги имате, што...
Разно