Таг: алкална вода

Таг: алкална вода

Многу здравствени стручњаци тврдат дека алкалната вода - купена во шишиња или од сопствена славина со помош на јонизирачки прочистувач - здрав вид вода за пиење која го забавува процесот на стареење, ја зголемува енергијата, помага во лекување на неплодноста, ја регулира pH ...
ЗдравјеИсхрана