Таг: активен јаглен

Таг: активен јаглен

Внимавајте со активниот јаглен

  Препаратите за убавина со активен јаглен станаа омилени меѓу женскиот пол штом се појавија, посебно маските за лице за отстранување на нечистотиите и средствата за избелување на забите. Во меѓувреме, популарно стана и разубавување на телото одвнатре, односно детокс...
Uncategorized
Како да ги избелите забите со активен јаглен? За оние кои сакаат да се обидат со некоја домашна метода на избелување на заби, одличен начин е користењето на активен јаглен. Оваа метода е стара, проверена, безбедна, ефтина и општодостапна. Многу луѓе кои го употребувале ак...
ЗдравјеРазно
Сигурно до сега имате слушнато дека многубројни токсини од најразлични извори се причина за нарушување на здравјето. И, најверојатно веќе имате слушнато многубројни совети за детоксификација и отстранување на штетни материи од телото. Еден од можеби најчудните, но и сосема п...
Здравје